PINTURA

“ARS + LIBER” + POESIA  Aquesta exposició és un homenatge a diferents gèneres literaris. Les sis obres estan muntades sobre fusta en tècnica mixta i representen la novel.la, la poesia, l’assaig, el teatre, el llibre infantil i el còmic. Cada obra va acompanyada d’una petita poesia.

 

 

“OUS & NIUS”  Exposició de pintura sobre fusta i tela en tècnica mixta, collage, dibuix i estampació que s’inspira en aquests dos objectes com a elements simbòlics de vida, protecció, seguretat i llum.

 

ALTRES

ESCULTURA DE JARDÍ  Aquesta escultura està feta amb dos troncs, filferro i està lacada en blanc. La tenim al jardí de casa.

20170222_082454-1

MOSAIC AL BANY  El bany inferior el tenim decorat amb un gran mosaic inspirat en els estampats de les obres pictòriques de Gustav Klimt. Ocupa les tres parets de la banyera i està fet a partir de rajoles de 20 x 20, pedres de vidre i pa d’or.

20161012_192236.jpg

 

RECICLATGE  En art també podem Reduir, Reciclar i Reutilitzar i aquí en tenim alguns exemples, mirall amb porta d’armari, cortina amb càpsules Nespresso o volums amb llibres: